SHOWROOM

GEOPEND:

donderdag
9 - 17 uur

vrijdag
9 - 17 uur

zaterdag
9.30 - 17 uur

PVC Vloeren

Met PVC vloeren geeft u uw interieur een unieke uitstraling. De vloeren zijn gemaakt van een zeer duurzame vinylsoort en zijn leverbaar in vele uitvoeringen.
Zo zijn er PVC-vloeren de er uit zien als hout en voelen als hout, maar zonder de nadelen van hout. Of gaat uw voorkeur meer uit naar een realistisch motief van natuursteen of grind....of aluminium... of een glaslook?
Het is allemaal mogelijk met PVC! Wij leveren u graag de zorgenloze vloer die uw gewenste sfeer uitstraalt.

De grote voordelen van PVC vloeren zijn: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hygiĆ«nisch  .duurzaam en geschikt voor vloerverwarming.

Wij beschikken over ruime vakkennis, zodat u thuis of op het werk nog jarenlang zorgeloos kunt profiteren van alle voordelen die een PVC vloer te bieden heeft.

Naast het comfort en de lange levensduur biedt PVC, net als marmoleum, ook vele creatieve mogelijkheden. Voor een goed advies en het tonen van de vele mogelijkheden maken wij graag een afspraak. Wij zijn de PVC SPECIALIST waar u terecht kunt voor een eerlijk en goed advies voor elke toepassing. Ook prijstechnisch kunt u ons zeker concurrerent noemen. Vele bedrijven en instellingen (winkels, scholen, kinderopvang, verzorgingshuisen, kantoren, etc.) hebben ons al weten te vinden.

Een overzicht van de merken die wij voeren vindt u op onze pagina "Verkoop"

 

 

  • Expona PVC-vloer van Het PCV-Huis
  • PVC-vloeren van Het PCV-Huis
  • PVC vloeren van Het PVC-Huis
Forbo Marmoleum Exell PVC-vloeren Expona PVC-Vloeren Objectflor PVC-Vloeren moduleo-logo Design Flooring Bandalux zonwering voor binnen TFD mFLOR PVC-Vloeren Flex Colours Raamdecoratie

Het PVC-Huis - Ed Barhorst Woning- en Projectstoffering - Neerlandia 3a - 1841 JK  Stompetoren - Tel: (072) 564 25 17 - GSM: 06-11 38 16 77